modern találkahely a corvinon

Szálláslehetőségek kapcsán ma már minden korábbinál szélesebb a választék. De mi a helyzet akkor, ha csak néhány órára lenne szükség egy lakásra?

A búvóhelyek városszerte várják azokat, akik igényes környezetben szeretnének találkozót szervezni, és a diszkréció elsődleges számukra. Az a diszkréció, amit a hotelekben szinte biztosan nem lehet megkapni, pláne akkor, ha a viszonyt nem hoznád a nyilvánosság tudtára. Mert valljuk be, az élet számos olyan helyzetet teremthet, amikor a diszkréció kiemelt jelentőséggel bír. Ezt kaphatod meg ettől az igényes berendezéssel bíró szerelmi fészektől.

Ha mindössze egyetlen órás tartózkodásról van szó, akkor kétségtelen, hogy a hangsúly egyértelműen a hálószobára helyeződik majd. Az apartman központi helyszínének számító háló színvonalas franciaággyal és elegáns textíliákkal várja mindazokat, akik számára nem mindegy, hogy az intim programhoz milyen környezet áll rendelkezésre. Természetesen a búvóhely sokkal több lehetőséget tartogat számotokra, hiszen a nappaliban nézhettek filmet, beszélgethettek, de akár a vele egybeépített konyhában fenséges falatok is készülhetnek. Ugyan a karácsonyi menüt valószínűleg nem itt fogjátok összeállítani, de ha nem mennétek el még egy étterembe sem, akkor sem kell lemondanotok a kulináris élvezetekről. Miért ne kötnétek össze mindezt a szenvedély hevében felkorbácsolt étvággyal?

A búvóhely remek választás lehet azok számára, akik az extrémitásoktól lakberendezés terén ódzkodnak, és inkább egyfajta igényes, otthonos hangulatra vágynak, melyet aztán úgy használhatnak ki, ahogyan nekik tetszik. A jól felszerelt ingatlan télen-nyáron kellemes hőmérsékletet
biztosít, és lehetővé teszi, hogy az intim program a lehető leginkább komfortos helyszínen váljon tervezhetővé. A búvóhelyek titka az igényes környezeten túl éppen abban is rejlik, hogy igénybevételükkel elvonulhattok a világ elől, és minden zavaró tényező nélkül élvezhetitek egymás
társaságát. Erre – valljuk be-, bizonyos körülmények között nem feltétlen adódik lehetőség másként.

A szerelmi fészek maximális diszkréciót biztosít, így a négy fal között történtek garantáltan ott is maradnak. Onnantól, hogy beléptek az ajtón, csakis rátok van bízva, hogy miként használjátok ki a biztonságos, diszkrét lehetőség által kínált, talán már régóta várt szabadságot.